OVER FAMILY Lisse

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Lisse

Blijf gezellig eten bij Family Lisse of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Lisse, kom je thuis! Hier is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Blijf een hapje eten in ons sfeervolle eethuis of bestel Family voor thuis zodat je thuis van jouw favoriete Family maaltijd kunt genieten; het kan allemaal. 

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je nu komt om te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel op ons verwarmde terras of om met elkaar s ’avonds een hapje te eten, bij Family Lisse ben je altijd aan het juiste adres.  

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden. Kom je bij ons lunchen? Ga dan voor onze Club Sandwich, deze is heerlijk. Wil je een uitgebreide Family maaltijd dan kunnen wij onze premium burger van 100% Hollands rundvlees van chateau briand zeker aanbevelen.  

Bij ons kan je altijd gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren, je vindt ons bij winkelcentrum Blokhuis in Lisse. Kom je snel eens lekker bij ons eten of één van onze verdraaid lekkere ijsjes proeven? Wij hebben allerlei sundae specials en milkshakes, geniet ervan! 

 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

“Heb je onze premium burgers al eens geprobeerd? Deze grillen wij op onze echte lavagrill, wat ze nóg lekkerder maakt. Denk bijvoorbeeld eens aan de Triple Cheese burger: voor de échte kaasliefhebber!” 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Lisse staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion